Hästarna

VANILIA SKOTT "NILLA"

Född 2012. Gotlandsruss.
Nilla är tränad för ponnytrav men aldrig startad. Haft ett föl 2017. Nilla är en tålmodig och snäll dam, som kan uppfattas som äldre än vad hon är, tack vare sitt godmodiga sätt. 


 

Kinstajäntan "Trolla"

Född 1993. Nordsvensk travare.
Trolla är en snäll dam som inte gör mycket väsen av sig. I hagen håller hon sig gärna på sin kant och involverar sig inte i de yngre hästarnas bus och gnabb. I ridningen är Trolla pigg och energisk, men trygg och snäll i alla situationer. 


Carlos

Född 1990. Shetlandsponny.
Carlos är gårdens charmtroll. Han har alltid en räv bakom örat och glimten i ögat. Han är gudomligt snäll med alla barn men oss vuxna busar han gärna med. 

ICHIBONS KENZA

Född 2009. Arab/varmblod.
Kenza är Sophias egen uppfödning och skulle bli tävlingshäst i distansritt, men det visade sig inte alls passa Kenzas önskemål. Kenza älskar människor och kommer gärna väldigt nära, hon är först fram i hagen och vill ha full uppmärksamhet.


Ragnhild leaf

Född 2013. Gotlandsruss.
Ragnhild lånar vi tills vidare. Hon är tränad för trav men aldrig startad. Ragnhild är lite blyg och försiktig av sig i sitt sätt, men orädd och trygg. Hon är ännu inte inriden. 


Ronja Condis

Född 1999. Varmblodig travhäst.
Ronja har funnits i vår ägo i tre år. Hon är en genomsnäll och pålitlig dam med hög integritet. Hon kan vara svår att fånga i hagen och då är det ingen idé att jaga henne. Hon tycker inte så mycket om att bli klappad men hon vill alltid vara med och nära, på sina egna villkor. Hon är trygg och snäll att rida, med mycket energi.

frigg

Född 1994. Norsk fjordhäst.
Frigg är inte vår häst utan inhyrd på vår lösdrift av sina ägare. Men han har en självklar plats i flocken där han styr över alla damer, så givetvis får han en egen presentation.